naročiSLIKE.si

Fotografiranje otrok v šolah in vrtcih.

Navodila

 

Kako dostopati do spletne naročilnice?

Za vstop v spletno naročilnico vaše šole ali vrtca potrebujete GESLO, katerega prejmete na obvestilu v vaši ustanovi ali v našem studiu. Na prvi strani spletne aplikacije v prazno polje vneste geslo in izberite gumb NADALJUJ.

 

Izbor šole ali vrtca ter vpis otroka?

Na drugi strani se vam pojavijo prazna polja v katerih izberete oziroma vnesete ime vaše ustanove ali podružnice, ime otroka ter razred ali skupino. Bodite pozori, za razred ali skupino sta dva polja, v enem polju izberete oddelek v drugo polje pa vpišete ročno isti oddelek. Ta vpis je narejen varnostno, da ne pride do izbora drugega oddelka in izdelave napačnih izdelkov. Z gumbom V TRGOVINO nadaljujete na tretjo stran.

 

Izbor izdelkov in storitev?

Na tretji strani se vam prikažejo izdelki. Pri vsakem izdelku je gumb IZBERI s katerim odprete pojavno okno (popup) v katerem je podrobni opis izdelka, izbor količine in gumb DODAJ V KOŠARICO. Nekateri izdelki imajo tudi dodatne opcije, naprimer fotografije za legitimacije, kjer je otrok fotografiran klasično za dokumente in lahko za ta posnetek naročite tudi ostale izdelke. Dodatne opcije imajo izdelki: razredna mapa deklice in dečki, legitimacije, koledar, photobooth in generacijska mapa. V primeru, da ne izberete tega izdelka, lahkno zaprete s klikom na križec v zgornjem desnem kotu, na rumeni gumb ZAPRI ali enostavno kliknete kjerkoli na ozadje izven okna.

 

Naročilo za drugega otroka?

V enem naročilu lahko naredite nakup za več otrok. V primeru, da šolo ali vrtec obiskuje več vaših otrok in so razdeljeni v različne razrede, skupine ali podružnice je na naši strani to urejeno zelo enostavno. Na tretji strani , kjer so izdelki in četrti strani v košarici imate gumb NAROČI ZA DRUGEGA OTROKA. Pri tem dejanju vas vrne na drugo stran, kjer ponovno izberete šolo, vrtec ali podružnično enoto, ime otroka ter razred oziroma skupino. Nato ponovite celoten postopek kot pri prejšnjem otroku.

 

Nakupovalna košarica?

V nakupovalni košarici se vam v vrstnem redu prikažejo izbrane ustanove in otroci, ki ste jih vpisali. Vsak otrok ima priložene izbrane izdelke. Izdelke v nakupovalni košarici lahko odstranjujete. Za dodajanje novega izdelka se lahko z gumbon NADALJUJ NAROČANJE vrnete nazaj med izdelke za zadnjega vpisanega otroka. V primeru, da ste zadovoljni z naročilom izberete gumb NADALJUJ NA BLAGAJNO.

 

Vpis naročnika?

Na strani blagajna imate polja za vnos naročnika. Podatki za vnos so nujni v poljih, ki so označeni z rdečo zvezdico, ostala polja so opcijska, razen v primeru, da izberete prevzem po pošti, kjer so obvezna vsa polja in se tudi označijo z zvezdico. V nadeljevanju izberete NAČIN DOSTAVE in NAČIN PLAČILA. Pri linku o splošnih pogojih poslovanja morate obvezno izbrati polje s katerim potrjujete, da ste seznanjeni s splošnimi pogoji poslovanja. Za potrditev naročila izberite gumb ODDAJ NAROČILO.

 

Potrditev naročila!

S klikom na ODDAJ NAROČILO ste zaključili naročanje. V primeru, da ste se zmotili, nas lahko kontaktirate in bomo naročilo stornirali, ter vam tako omogočili oddajo novega naročila.

 

Zaključeno naročilo?

Plačila, ki so na voljo se lahko izvedejo po predračunu na naš TR poslovni račun ali v našem studiu gotovinsko ter s plačilnimi karticami.

Plačilo na TR. Ob izpolnitvi obrazca in oddanem naročilu po spletni naročilnici ste preusmerjeni na zaključno stran in na e-poštni naslov prejmete obvestilo z vsebino vašega naročila in našimi podatki, ki so potrebni za izvedbo plačila. Plačilo lahko izvedete preko spletnega bančništva ali s plačilnim nalogom na poštnem, bančnem ali katerem drugem okencu, ki omogoča plačevanje z gotovino ali karticami. Obvestilo vsebuje generirano položnico/plačilni nalog s QR kodo, ki vam omogoča enostavnejše vnašanje podatkov.

 

Izdelava naročila?

V dveh dneh po zaključenem fotografiranju se preveri plačila in se zaključi naročila. Plačana naročila se posreduje v izdelavo in se jih dostavi na šolo ali v vrtec.

 

Neplačilo?

Neplačana naročila do valute se stornira. Na spletni naročilnici lahko namesto storniranega naročila ustvarite novo naročilo, ki je prirejeno za pošiljanje po pošti ali prevzem pri nas v studiu, prevzem na šoli ni več opcijski. Ta način je pripravljen zaradi zamudnih plačil, ker smo omejeni s časom izdelave in dostave na šolo, izdelki se delajo v skupini in temu je tudi prilagojena cena. Pri individualnih naročilih se cena poviša.

 

Vaš otrok ni bil v šoli?

Na dan fotografiranja je vaš otrok odsoten zaradi bolezni ali kateregakoli drugega razloga. V tem primeru vam vrnemo celotni znesek na vaš transakcijski račun ozirom za izdelek, katerega ne potrebujete.

 

Fotografija mi ni všeč?

Portretna fotografija!

V primeru, da s portretno fotografijo ne boste zadovoljni, jo lahko zavrnete in vam vrnemo vso kupnino nazaj na vaš račun.

Razredna fotografija!

Fotografiranje po šolah in vrtcih ponavadi moti ustaljen urnik, zato se želimo s fotografiranjem otrok organizirati in izvedbo speljati v čim krajšem času, da ne motimo šolskega procesa.

Pri fotografiranju skupinskih fotografij naredimo več posnetkov, toda kljub temu je včasih težko doseči, da vsi otroci gledajo v fotografski aparat ali ne mižijo.

V primeru, da vaš otrok ni viden, lahko zavrnete skupinsko mapo in vam vrnemo kupnino.

 

Opozorilo!

Naročilo individualnih portretov lahko naredite najkasneje do 5. ure zutraj na dan fotografiranja. Za naročila po tem času otroci ne bodo fotografirani za individualni portret, ker se takrat pripravi spisek naročil, ki ga ima fotograf seboj v šoli ali vrtcu in nima dostopa do kasnejših naročil.

Naročilo skupinskih map se lahko naredi tudi kasneje.

 

Hvala za razumevanje. Želimo vam prijetno naročanje in vas lepo pozdravljamo.

Ekipa VašFoto Rozzman